سرویس بیمه شخص ثالث و حوادث راننده
سرویس بیمه نامه شخص ثالث و حوادث راننده عملاً از دو بیمه نامه جداگانه تشکیل شده است: بیمه نامه شخص ثالث که از جنس بیمه های مسئولیت مدنی در قبال اشخاص ثالث بوده و خسارتهای مالی و جانی وارد شده به اشخاص ثالث را پوشش می دهد؛ و بیمهنامه حوادث راننده که از جنس بیمههای اشخاص بوده و فقط زیان های جانی وارده به راننده را به عهده می گیرد و در مقابل زیانهای مالی هیچ گونه مسئولیتی ندارد. سرنشین شخصی است که در زمان حادثه داخل اتومبیل بیمه شده باشد، اعم از اینکه اتومبیل در حال حرکت باشد یا در حال توقف. سرنشین وسیله نقلیه به معنی عام شامل راننده، کمک راننده و مسافر وسیله نقلیه است. ترکیب این دو بیمه در قالب یک بیمه نامه و تحت عنوان بیمهنامه شخصثالث و حوادث راننده عرضه می شود.
بیمهنامه شخص ثالث خسارتهای وارد به اشخاص ثالث را پوشش میدهد و چون با عنوان اتومبیل مطرح میشود، خسارتهایی که راننده اتومبیل به افراد ثالث و اموال آنها وارد مینمایند، بیمه مسئولیت مدنی در قبال اشخاص ثالث وسائل نقلیه موتوری زمینی مینامند. شخص ثالث به کلیه افراد حادثه دیده به جز راننده مسبب حادثه اطلاق میشود.
بیمه نامه حوادث راننده به عنوان پوشش تکمیلی همراه بیمه نامههای شخص ثالث و مازاد ارائه میشود و به موجب آن، راننده و آن دسته از سرنشینان وسیله نقلیه بیمه شده که شخص ثالث محسوب نمیشوند و در اثر حوادث رانندگی مصدوم میشوند، میتوانند از پوشش مذکور استفاده کنند. براساس این بیمه نامه هزینههای پزشکی، غرامت فوت و نقص عضو سرنشینان وسیله نقلیه مشمول بیمه، تا سقف مشخص شده در بیمه نامه، در اثر حوادث قابل جبران است. همچنین چنانچه راننده وسیله نقلیه بیمه شده در اثر حادثه رانندگی محکوم به پرداخت دیه سرنشینان اتومبیل خود شود، اما دیه متعلقه ایشان بیش از سقف تعهدات بیمه نامه شخص ثالث باشد، مابه التفاوت آن با رعایت سقف و شرایط مربوطه از محل پوشش حوادث سرنشین جبران میشود.
وب سرویس بیمه شخص ثالث و حوادث راننده بیمه ملت توسط استارتاپهای مختلفی همچون کسب و کارهای حوزه خرید و فروش خودرو، تاکسی اینترنتی، خدمات حمل و نقل جاده ای، خدمات باربری و استارتاپ های ارزیابی و کارشناسی خودرو قابل استفاده خواهد بود.

ویژگی های این سرویس چیست ؟

پرداخت سریع و به موقع خسارت
پرداخت خسارت به بیمه گزاران در کوتاه ترین زمان ممکن، در سایه بالاترین توانگری مالی شرکت بیمه ملت در صنعت طی 7 سال متوالی

ارائه پوشش کمک رسان (SoS) در قالب بیمه شخص ثالث
کلیه خدمات لازم برای راه اندازی خودرو در محل حادثه و یا انتقال آن به نزدیکترین تعمیرگاه در مسیر حرکت بیمه گزار. حق بیمه این پوشش ناچیز و تعهدات آن تا پایان بیمه نامه نامحدود است.
موارد کاربرد
استارتاپهای خرید و فروش خودرو
استارتاپ های تاکسی اینترنتی (برای رانندگان خود)
استارتاپ های حوزه خدمات حمل و نقل جاده ای (برای رانندگان)
استارتاپ های حوزه خدمات باربری (برای خودروهای خود)
استارتاپ های ارزیابی و کارشناسی خودرو
کارگزاران فروش بیمه
تجمیعکنندههای بیمهای
کلیه اپلیکیشنهای فعال در فروش بیمهنامه
جزئیات سرویس
چرا باید بیمهنامه شخص ثالث تهیه شود؟
داشتن این بیمه نامه طبق قانون اجباری است و هر شخصی که رانندگی انجام میدهد، مکلف به داشتن این بیمه نامه است. طبق ماده ۱ قانون شخص ثالث همه کسانی که اقدام به رانندگی مینمایند ملزم به خرید بیمه شخص ثالث میباشند.
مفهوم خسارت بدنی در بیمه شخص ثالث چیست؟
هر نوع ديه يا اَرش ناشی از صدمه، شكستگی، نقص عضو، ازكارافتادگی (جزئی يا كلی ـ موقت يا دائم) يا ديه فوت شخص ثالث به سبب حوادث مشمول بيمه موضوع اين قانون است. هزينه معالجه نيز چنانچه مشمول قانون ديگری نباشد، جزء تعهدات بيمه موضوع اين قانون خواهد بود.
خسارت های تحت پوشش بیمه نامه شخص ثالث
در این نوع بیمه نامه ۲ نوع خسارت جبران میشود: خسارتهای وارد به اموال افراد ثالث که خسارت مالی نامیده میشود و خسارتهای وارد به جان افراد ثالث که خسارت جانی یا بدنی نامیده میشود و شامل فوت، نقص عضو و هزینههای پزشکی ناشی از حادثه با مورد بیمه میباشد. سقف پرداخت هزینهها در پوشش جانی بر اساس مبلغ دیه در ماه حرام تعیین میگردد. سقف پوشش مالی نیز در شرکتهای مختلف بیمه متفاوت است اما حداقل پوشش مالی تعیین شده توسط بیمه مرکزی در سال ۹۸، ۹میلیون تومان میباشد. حداکثر پوشش مالی ۵۰ میلیون تومان و با مجوز مدیریت بیمههای اتومبیل تا سقف ۱۸۰ میلیون تومان است.
اشخاص اول، ثانی و ثالث در بیمه نامه شخص ثالث کدامند؟
شخص اول همان مالک وسیله نقلیه است که در اکثر بیمه نامه ها تحت عنوان بیمه گذار شناخته می شود. شخص ثانی (دوم) شرکت بیمه (بیمهگر) است که متعهد به جبران هزینه ها طبق قرارداد است. شخص ثالث فرد زیان دیده در حوادث رانندگی است (که منظور غیر از راننده مقصر است).
مدت اعتبار بیمهنامه چقدر است؟
مدت اعتبار بیمه نامه به طور معمول یک سال در نظر گرفته می شود. اما در مواردی می توان این بیمه نامه را به صورت کوتاه مدت کمتر از یک سال (۳ ماهه، ۶ ماهه و …) نیز ارائه نمود.